Gratis verzending vanaf €100 ✔ Achteraf betalen ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Vandaag verzonden ✔

BLUSHBOUTIQUE

Privacy Statement

Dit is een privacyverklaring van www.blush-boutique.nl. Op deze pagina willen wij je laten weten welke persoonsgegevens van jou worden verzameld, met welk doel en hoe wij jouw gebruikservaring op onze website optimaliseren. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens veilig bij ons, wij verwerken alle gegevens met hoge beveiliging volgens de regels van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) vanaf 25 mei 2018.

Verzamelde gegevens

Naam
Afleveradres
Bankrekeningnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
IP-adres

Het gebruik van jouw gegevens

De hierboven genoemde gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
Om je te informeren over je geplaatste bestelling
Om een goede klantenservice voor je te creëren
Voor marketingdoeleinden
Om onze website up-to-date te houden
Om een gesloten overeenkomst met jullie tot stand te brengen
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven genoemd, of hebben wij genoemd in voorschot. Wij zullen je gegevens nooit aan derden verkopen. Er worden geen bijzondere persoonsgegevens zoals uw Burger Service Nummer (BSN) en medische gegevens verwerkt. U dient deze ook niet aan ons te verstrekken. Indien u deze toch (per ongeluk) verstrekt, worden deze persoonsgegevens zo snel mogelijk na ontvangst verwijderd. We gebruiken geen persoonsgegevens voor profilering of volledig geautomatiseerde beslissingen. Als klant van ons mogen wij je benaderen voor het versturen van nieuwsbrieven en kunnen wij je bovendien informeren over onze producten en andere daarmee samenhangende diensten. Indien je niet langer op de hoogte wilt blijven van nieuws over ons, tref je in iedere e-mail een afmeldmogelijkheid. Bovendien kun je je kosteloos afmelden door een uitschrijvingsverzoek te sturen naar info@blush-boutique.nl.

Het intrekken van jouw toestemming en afmelden voor eventuele nieuwsbrieven.

Het intrekken van jouw toestemming is van kracht voor de toekomst en heeft geen invloed op de rechtmatigheid van verwerking op basis van toestemming vóór de intrekking. Indien je jouw toestemming hebt ingetrokken of je hebt afgemeld voor onze nieuwsbrieven, zullen wij jouw persoonsgegevens binnen vier (4) weken verwijderen uit onze systemen, tenzij wij op grond van een wettelijke regeling jouw persoonsgegevens langer moeten bewaren of als langer bewaren nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten of het afwikkelen van de overeenkomst.

Bewaartermijn

BLUSH BOUTIQUE houdt jouw persoonlijke gegevens zo lang als het bedrijf bestaat, tenzij het andere wordt vermeld of wanneer er een verzoek is om de gegevens te vergeten.

Jouw persoonlijke rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Je hebt het recht om je gegevens te laten ‘vergeten’
Je hebt het recht op inzage in de gegevens die wij van je verzamelen
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens aan te vullen of te wijzigen

Als wij jou daarbij kunnen helpen met betrekking tot de hierboven genoemde rechten, kan je altijd contact met ons opnemen via info@blush-boutique.nl en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden (meestal tussen de 2-3 werkdagen).

Wij kunnen van tijd tot tijd deze privacyverklaring aanpassen of updaten. Aanpassingen van deze privacyverklaring treden in werking op het moment dat deze zijn gepubliceerd op onze Website. Wij raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je bekend bent met eventuele wijzigingen in deze privacyverklaring. Indien deze aanpassingen voor jou van significant belang zijn informeren wij u daar altijd over (bijvoorbeeld per e-mail).