Gratis verzending vanaf €100 ✔ Achteraf betalen ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Vandaag verzonden ✔

BLUSHBOUTIQUE

Over ons

Wij zijn Angelique en Robin, moeder en dochter. We zijn onze webshop BlushBoutique.nl gestart met ontzettend veel enthousiasme en samen gaan wij dit nieuwe avontuur aan. Op een dag besef je dat je zelf de regie over je leven kan pakken. Die kans pakken we met beide handen aan.

Ons plan is duidelijk, BlushBoutique.nl is een webshop voor iedereen. Wij staan voor genieten. Waar jij je goed bij voelt is waar wij onze inspiratie vandaan halen om de allerleukste items te shoppen voor jullie. Op onze inkoopdagen zijn wij op zoek naar items die voor jullie dat gevoel weerspiegelen en naar boven brengen. Een mix van diverse stijlen waaronder stoer, vrouwelijk, bohemian, chic, sporty, comfy en casual maakt de kracht van BlushBoutique.nl.

De ervaring van Robin in de kledingbranche als store manager is een absolute toevoeging. Altijd professioneel, eerlijk en positief, creatief en gepassioneerd. Jong, altijd mogelijkheden en uitdagingen zien, maakt dat je je kansen en dromen uit kan laten komen.

Angelique is de moeder van Robin en net als haar dochter ontzettend enthousiast om dit avontuur tot iets heel moois te ontwikkelen. Haar jarenlange ervaring als ondernemer geeft BlushBoutique.nl de kracht om een veelzijdig, kansrijk bedrijf te laten zijn.

Samen, is het toverwoord voor Angelique en Robin.

Ladies, voel je thuis in onze webshop. Mocht je een keer langs willen komen om alleen of met vriendinnen te komen shoppen, dan kan dat ook. Hoe leuk is dat! Maak daarvoor een afspraak via 06-52104054. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Keep Blushing And Start Shining.

Liefs Robin en Angelique.